Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Lucía & Horacio Fumero el 29 Jan 2021 a Nova Jazz Cava de Terrassa (Barcelona - Catalunya) // Jazz Blues Swing Funk Soul

El concert es portarà a terme el dia 29 Jan 2021 a les 20:00:00. Adreça: Passatge de Tete Montoliu, 24, 08221 Terrassa, Barcelona . Població: Terrassa (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://www.jazzterrassa.org/ca/node/42966

Lucía & Horacio Fumero Preu Web i Taquilla 12 € - Aforament Limitat! Portes 19:30h - Concert 20h Pare i filla comparteixen una gran sensibilitat i amor per la música, a més d’un somriu sincer. A partir de l’any 2013 els Fumero van projectar aquesta complicitat des dels escenaris com a duet musical: l’Horacio al contrabaix i la Lucía al piano i a la veu. Una experiència que han anat fent créixer creativament amb temes jazzístics i de la música popular sud-americana, així com algun que altre tema original de tots dos. Inquietud i talent impulsats des de l’experiència i la joventut en una proposta que surt i arriba al cor. “En el territori de l’art no es té en compte, per sort, l’edat, tampoc el sexe ni la raça, ni els lligams familiars. A l’escenari, els músics només som com un amplificador d’una cosa que passa a través nostre, i el nostre èxit més gran consisteix a interferir el mínim possible entre aquesta cosa i el públic.” (Horacio Fumero)


AgendaConcerts.cat