Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Mercè de la Fuente Trio el 18 Feb 2021 a Centre Cívic Navas de Barcelona (Barcelona - Catalunya) // Jazz Blues Swing Funk Soul

El concert es portarà a terme el dia 18 Feb 2021 a les 19:00:00. Adreça: Passatge del Dr. Torent, 1, 08027 Barcelona . Població: Barcelona (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/navas/p/39514/merc-de-la-fuente-trio-

DIJOUS, 18 DE FEBRER De 19 h a 20 h 18/02/2021 Preu: gratuït La pianista i cantant Mercè de la Fuente ens proposa un viatge musical a través de temes propis i versions originals d’estàndards de jazz i de bossa nova. El seu estil combina elements jazzístics, ritmes llatins i cançó d’autor. En format trio, juntament amb destacats músics de l’escena barcelonina com Santi Colomer a la bateria i Emilio Martín al contrabaix, ens ofereix un repertori ple de ritme, matisos i sensibilitat. A càrrec de: Mercè de la Fuente, piano i veu; Juan Pastor, contrabaix i Santi Colomer, bateria. Cal inscripció prèvia a través de la web En cas de no poder-se celebrar a porta oberta, podeu seguir el concert a través de les xarxes socials del centre via streaming.


AgendaConcerts.cat