Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Núria Graham el 21 Feb 2021 a Claustre Trinitaris de Vilafranca del Penedès (Barcelona - Catalunya) // Pop Rock Folk

El concert es portarà a terme el dia 21 Feb 2021 a les 13:00:00. Adreça: Carrer de la Font, 43, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona . Població: Vilafranca del Penedès (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://bravecoast.wixsite.com/hivernacle

Núria Graham és una de les artistes més prolífiques del país. Amb 17 anys ja assaltava els escenaris del país i va irrompre amb grans expectatives que ha superat de llarg amb els seus discos "Bird Eyes", "In The Cave", "Does it ring a bell" i "Marjorie", que destaquen per la seva maduresa en una obra realment inaudita. Ella obrirà els concerts del 8è Hivernacle amb un concert especial de presentació i un inspirat nou disc sota el braç que sorprèn per la seva maduresa i arrenca acomiadant-se de la seva Irlanda natal per endinsar-se en una espècie d'arbre genealògic on es confonen els personatges reals i els inventats. Així trobem a la seva àvia "Marjorie" a la qual mai va conèixer, a una misteriosa Shirley o la trista Hazel, tres dones que segueixen engrandint la llista de personatges memorables que han anat apareixent en les seves cançons, però apareixen també altres veus per a les quals Núria Graham actua gairebé com una mèdium.


AgendaConcerts.cat