Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Concert: Varry Brava el 24 Sep 2020 a Anella Olímpica de Barcelona (Barcelona - Catalunya) // Pop Rock Folk

Blaumut

El concert es portarà a terme el dia 24 Sep 2020 a les 20:00:00. Adreça: Carrer l'Estadi, 48, 08038 Barcelona . Població: Barcelona (Barcelona - Catalunya).

Més informació: https://www.barcelona.cat/lamerce/ca/concert-escenari-europa-fm-amb-varry-brava-i-blaumut-dins-de-les-radios-de-la-merce

Anella Olímpica Escenari Europa FM Varry Brava (Comunitat Valenciana; indie pop) Amb un nom que retia homenatge al desaparegut Barry White i a un tema de la cantant italiana Mina Mazzini, l'any 2009 va aparèixer Ídolo, la primera maqueta d'aquesta formació, un projecte lúdic i hedonista al qual donen vida Óscar Ferrer, Aarön Sáez i Vicente Illescas, tres joves d'Oriola, Alacant. Avui, uns quants anys i quants discos més tard, aquests tres joves no paren quiets i van presentant temes del nou treball, Hortera, com ara "Mi mejor momento", "Loco" o "Luces de neón". Cançons amb un missatge d'optimisme, vestit amb un so desenfadat i alegre. Ballareu. Blaumut (Catalunya; folk / pop) El quintet integrat per Xavi de la Iglesia, Vassil Lambrinov, Oriol Aymat, Manuel Krapovickas i Manel Pedrós retorna als orígens amb 0001, el disc que van presentar a principis d'aquest mateix any. Amb nou anys de vida, la formació torna demostrar que és un fenomen atípic en el panorama del pop de qualitat. Després d'experiències més electròniques, ara han presentat una col·lecció de catorze cançons amb els instruments de corda com a protagonistes. Un treball de maduresa que no us heu de perdre!


AgendaConcerts.cat