Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Fangoria i els francesos Rinôçérôse, entre les noves confirmacions del Low Festival


Fangoria i els francesos Rinôçérôse, entre les noves confirmacions del Low Festival

El pop electrònic de Fangoria i el dance-rock de << rinôçérôse >> sonaran al proper Low Festival que se celebrarà del 26 al 28 de juliol a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor de Benidorm (Alacant).

Alaska i Nacho Canut, alma mater de Fangoria, celebraran el 30è aniversari del grup a la ciutat mediterrània. En aquesta festa d'aniversari sonaran cançons tan conegudes com 'A quién le importa', 'Ni tú ni nadie' o 'Bailando'. Temes de pop i rock amb dosis d'electrònica orientats al ball tant a l'escenari, amb coreografies, com entre el públic. També actuaran al veí Festival de les Arts de València que ja ha anunciat el seu 'sold out'.

Per la seva banda, els francesos << rinôçérôse >>, duet de Montpeller format per Jean-Philippe Freu (guitarra) i Patrice 'Patou' Carrié (baix), també convidaran a ballar al públic del festival alacantí amb el seu dance-rock presentant el seu setè disc 'Angels & Demons'. No obstant això, la cançó que els va posar al mapa internacional de la música va ser el seu single 'Le Mobilier'.

Completen la nova tongada de confirmacions els següents artistes i grups: el portuguès Brako (ex Buraka Som Sistema) amb els seus ritmes electrònic-tribals, els nord-americans White Fang (Garatge Noise) i els grups espanyols Full, Nunatak i Texxcoco.

Anteriorment s'havien anunciat les actuacions de New Order, Bastille, Foals, Vetusta Morla, The Vaccines, MØ, Cut Copy, Ladytron, Dorian, La Casa Azul, Zahara, Viva Suecia, Varry Brava, Mattiel, Rex The Dog, Chancha Via Circuito , Mucho, The New Raemon, Airbag, The Limboos, La Zowi, Cariño, Mourn, Camellos, Adriana Proenza, Vera Green, Monterrosa, Flash Show, Los Invaders, Yo Diablo i The Seafood Special.

El Low Festival és un dels festivals estiuencs espanyols amb un major nombre d'assistents. Tot i que el ventall d'estils que engloba sembla divers, del pop-rock indie, al trap o l'electrònica, el fet és que de moment la majoria de grups són de pop-rock.

Pel que fa al preu, l'abonament bàsic de tres dies és bastant assequible, 63 euros, encara que també disposa d'altres abonaments amb un preu més elevat, i també més avantatges, com l'Abonament VIP, 120 euros, i el VIP Pool, a 170 euros.


AgendaConcerts.cat