Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat


Busca concerts per dia

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

On actuaran els Foo Fighters a Barcelona? Pista: només hi han 130 invitacions

Els Foo Fighters, un dels grups de rock més grans del món, han escollit Barcelona per portar a terme un ‘concert secret’ el dissabte 16 de setembre, un dia després del llançament del seu nou treball ‘Concrete and Gold’. Recordem que van ser els caps de cartell del festival Mad Cool de Madrid del passat estiu.

Al concert només es podrà accedir mitjançant invitacions que diversos mitjans de comunicació, la ràdio M80 i el diari ‘El País’, estan repartint en concurs.

La primera incògnita per saber on tocaran els de Dave Grohl és saber si faran un concert en condicions, més d’una hora de llarg, o es tracta de interpretar alguns dels temes del disc i fer-se unes fotos amb els guanyadors del concurs que es viralitzin instantàniament.

Sabem és que el sorteig de M80 és de 40 invitacions dobles, 80 persones. El diari ‘El País’, per la seva banda, sorteja 25 entrades dobles. Només es podrà optar a 130 invitacions en total. Si posem per cas que hi ha altres 100 ó 200 invitacions per repartir entre Sony i premsa, el cas és que una sala petita és apta per aquest esdeveniment i les opcions són infinites a Barcelona.

Vist el reduit número d’invitacions podríem passar per alt que les tres sales de concerts de Razzmatazz de Barcelona estan sense programació en horari de concerts el pròxim dissabte. Un fet bastant estrany. Especulant sense cap tipus de vergonya podríem dir que, per capacitat, la idea seria la Razzmatazz 3 però per relevància del grup hauria de ser la primera, encara que estiguès mig buida.

Però el cas és que no tenim ni idea d’on actuaran i, vist el reduït número d’invitacions, no sembla que el grup hagi de fer un concert llarg i de lluïment.

Com optar a una d’aquestes invitacions?

La cadena de ràdio M80 ha encetat un concurs que tracta de pujar un vídeo o foto a Twitter o Instagram “demostrant perquè són els majors fans de Foo Fighters” amb l’etiqueta #M80oroFF. Un jurat de la pròpia ràdio escollirà els més originals.

A ‘El País’ és més fàcil –però són menys opcions-, majors de 18 anys, registre en pàgina web i un texte lliure de menys de 500 caràcters explicant “Quina canço de Foo Fighters no ha de faltar en el set list del seu concert de Barcelona i perquè?”. Molta sort.