Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español

La Mercè 2019 en perill, previsió de pluges pel dissabte 21 de setembre

No hi ha Mercè sense avís de pluges i en l'edició del 2019 no serà diferent. El Meteocat, servei meteorològic de Catalunya assenyala pluges des del dissabte 21 de setembre fins el matí del diumenge 22 de setembre. Per a aquest dia estan previstos els concerts de Jay-Jay Johansson, Carlos Sadness, Chicuelo, La Pegatina, Joan Dausà, Baloji, Elefantes, Iceage, Arnau Griso o Gaye Su Akiol.

El Festival BAM o la Mercè, gestors dels concerts de les festes de Barcelona, ​​no han anunciat cap cancel·lació referent a les pluges però els assistents hauran d'estar atents a les xarxes socials d'aquestes dues organitzacions. Els concerts que sí que s'han cancel·lat per malaltia són els de Maria Rodés (substituida per la cantant de folk Lorena Álvarez) i Gurr.

Entre les novetats, la inclusió en el cartell del Cultura Viva que se celebra a la Fabra i Coats de la rapera i activista africana Grace Munene. Per cert, aquest espai està a cobert i en cas de tempesta és la millor opció per continuar descobrint nova música.


AgendaConcerts.cat