Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

Howard Gelb & M. Ward, Sidonie, Nacho Vegas, Christina Rosenvinge i Dorian Wood encapçalen L’Altaveu de Sant Boi


Howard Gelb & M. Ward, Sidonie, Nacho Vegas, Christina Rosenvinge i Dorian Wood encapçalen L’Altaveu de Sant Boi

Un dels festivals musicals més veterans de Catalunya, L’Altaveu –Festival de Música i Cançó de Sant Boi de Llobregat-, celebrarà la seva 27ena edició del 10 al 12 de setembre del 2015 a la citada localitat de la comarca del Baix Llobregat. Tindrà reclams com els nord-americans Howarld Gelb y M. Ward, Sidonie, Nacho Vegas, Christina Rosenvinge, Dorian Wood, Obeses presentant ‘Monstres i Princeses’, Riu, Amparo Sánchez o Joan Miquel Oliver amb el seu últim treball en solitari ‘Pegasus’, entre d’altres artistes.

Howard Gelb, prou conegut per formar part del grup de Giant Sand, juntament amb M. Ward constitueixen un dels duets més interessants de folk-rock en l’actualitat i enguany serà la seva única actuació a Catalunya. Interpretaran cançons pròpies i versions. Tocaran la mateixa nit Senior i El Cor Brutal, un dels grups de capçalera de l’escena alternativa valenciana.

Un altre artista internacional que actuarà a l’Altaveu serà Dorian Wood. Un cantant, multiinstrumentista que barreja pop, folk i teatre musical. L’any passat aquest showman va publicar ‘Rattle, Rattle’ en el qual mesclava gospel, blues i ritmes llatins.

Als Jardins de l’Ateneu Santboià sortirà a escena Nacho Vegas, un dels cantautors estatals més celebrats dels últims temps que, des de la seva sortida de Manta Ray a finals dels noranta, ha construït una sòlida carrera discogràfica . Va col·laborar amb Christina Rosenvinge, també present en el festival, en el disc ‘Verano Fatal’ el 2007. Presentarà el seu últim treball ‘Resituación’ amb la companyia de la banda La Trama Asturiana.

Entre els artistes que tocaran al petit però preciós teatre de Cal Ninyo es troben Amparo Sánchez (líder d’Amparanoia) que es presentarà en acústic en un concert en el que també actuarà la formació de folk Riu amb la seva obra ‘Abans tot això eren camps’. Un treball en el qual recorren tota la geografia de la música tradicional de Catalunya, les Illes Balears o València.

En aquest mateix lloc es presentarà també Christina Rosenvinge, per molts anomenada la musa de l’escena independent estatal, amb el seu treball ‘Lo Nuestro’ i acompanyada tan sols d’un altre músic.

El festival Altaveu es caracteritza perquè gran part de la seva programació és gratuïta. Enguany es podrà veure de franc a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Boi a Sidonie presentant ‘Sierra y Canadá’, Obeses i els finalistes de l’Altaveu Frontera, una secció competitiva per a noves bandes, Slack Time (hip hop, R&B i electrònica), Anna Moliner (pop), Ella Speed (blues, so Nova Orleans i noise) i Malvenidos (hip hop, blues i jazz).

També, per segon any consecutiu, es podrà veure a la plaça a la Sant Boi Urban Dance (SBUD) –amb alumnes de dansa de diferents acadèmies de la ciutat-, una producció pròpia organitzada per l’entitat santboiana Cultura F, amb la qual col·laboraran Rapsusklei, Loren i Dj Xino.

A més de l’escenari de la Plaça de l’Ajuntament de Sant Boi, els altres es troben a:

- Jardins de l'Ateneu
Av. de Marià Girona, 2
Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat)

- Cal Ninyo
C. de Joan Bardina, 44
Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat)

Les dates dels concerts per dies:
Dijous 10 d’agost 2015
20:30/2015-09-10/Slack Time/Plaça de l'Ajuntament
21:30/2015-09-10/Ella Speed/Plaça de l'Ajuntament
22:30/2015-09-10/Obeses//Plaça de l'Ajuntament

Divendres 11 d’agost 2015
21:00/2015-09-11/Malvenidos/Plaça de l'Ajuntament
21:00/2015-09-11/Amparo Sánchez/Riu/Teatre de Cal Ninyo
22:00/2015-09-11/Sant Boi Urban Dance/Loren/Dj Xino/Rapsusklei/Plaça de l'Ajuntament
23:30/2015-09-11/Howe Gelb (Giant Sand) & M. Ward/Sènior i el Cor Brutal/Jardins de l’Ateneu Santboià

Dissabte 12 d’agost 2015
21:00/2015-09-12/Anna Moliner/Plaça de l'Ajuntament
21:00/2015-09-12/Christina Rosenvinge/Dorian Wood/ Teatre de Cal Ninyo
22:00/2015-09-12/Sidonie/ /Plaça de l'Ajuntament
23:30/2015-09-12/Nacho Vegas/Joan Miquel Oliver/ Jardins de l’Ateneu Santboià


AgendaConcerts.cat