Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English · Lire en Français · 汉语读

Mor el bluesman Amadeu Casas

Amadeu Casas ha mort el dissabte 26 de desembre amb 66 anys a Barcelona. El guitarrista, cantant i compositor barceloní ha estat un dels referents més importants del blues a Catalunya, acompanyant a Pi de la Serra o en solitari.

En total ha gravat set àlbums amb cançons pròpies: ‘Blues a go-go’ ( 1997), ‘Estrictament personal’ ( 2002), ‘Strollin’ Band’ (2005), ‘Blue Machine’ (2005), ‘Matèria orgànica’ (2012), ‘Lo Gaiter de la Muga’ (2013) –poemes musicats- i ‘Set’ (2016).

El músic va néixer el 7 de juliol de 1954 i la seva vida ha estat lligada al blues. Ha format part d’alguns dels millors conjunts d’aquest estil musical a Catalunya: Blues Reunion, Blues Messengers, Slide Company o Tandoori LeNoir, a més d’haver format part del citat trio amb Pi de la Serra i Joan Pau Cumellas.

Amadeu Casas també ha estat l’autor de la cançó ‘Llibertat captiva’, dedicada als presos polítics i totes les persones que han patit la repressió de l’Estat després de la votació del referèndum de l’11 d’octubre a Catalunya, gravat a la presó Model de Barcelona.


AgendaConcerts.cat