Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English · Lire en Français · 汉语读

Avui se celebra un assaig clínic amb un concert per a 1.000 persones sense distància social a la Sala Apolo

Unes 1.000 persones participen avui a l’assaig clínic sobre la Covid-19 en forma de concert sense distància social a la Sala Apolo de Barcelona, sí que hauran de dur mascareta FFP2, fer servir gel hidroalcohòlic i tenir activada l’aplicació Radar Covid. El públic, abans d’entrar a la sala, es farà tres tests en el veí Parc de les Tres Xemeneies: PCR (11 de desembre), test d’antígens (12 de desembre) i, una setmana després –el 20 de desembre-, una segona PCR.

L’objectiu d’aquest projecte impulsat pel Primavera Sound, l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i la Fundació lluita Contra la Sida és fer un seguiment del públic –voluntari- i analitzar si les proves són un sistema vàlid com a estratègia de cribratge del públic d’un esdeveniment massiu.

No obstant això, els voluntaris es dividiran en dos grups i només la meitat accedirà al concert i veure als grups Mujeres, Renaldo i Clarà, Unai Muguruza i Dj Marta Salicrú, la resta formarà part d’un grup de control que servirà per comparar l’evolució dels contagis dels dos grups. Tampoc poden formar part de l’estudi persones fora del rang d’edat que va dels 18 als 59 anys i persones que conviuen amb majors de 70 anys.