Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat


Busca concerts per dia

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español

Joana Serrat, Rosalía & Raül Refree, PAVVLA... a la sala Berlanga de Madrid


Joana Serrat, Rosalía & Raül Refree, PAVVLA... a la sala Berlanga de Madrid

El cicle de música 'De Par en Par' de la Fundació Sgae, en la seva segona edició, portarà a escena talents emergents, i no tant, com el folk i americana de Joanat Serrat amb el seu segon disc 'Cross The Verge'; Soleà Morente, amb un cognom que imposa però que ha sabut fer el seu propi camí dins el pop en solitari o amb Los Evangelistas; el folk pop de PAVVLA, de nom Paula Jornet que també és actriu i a Catalunya és coneguda pel seu paper a 'La Riera'; el pop d'Aries; la cantaora Rosalía & Raül Refree amb el seu projecte 'Los Ángeles'; el pop, folk i R&B de Cintia Lund; el grup femení Las Odio i el pop Papaya a la madrilenya sala Berlanga del dimecres 14 al dissabte 17 de desembre.

Durant quatre dies pujaran a aquest escenari (Carrer Andrés Mellado, 53) nous valors estatals programats pel festival sevillà Monkey Week a un preu de 5,5 euros.

El cicle, en el qual les dones portaran 'la veu cantant', es durà terme amb dos concerts diaris que començaran a les 21.00 hores. El programa ha quedat de la següent manera:

- Dimecres 14 de desembre 2016: PAVVLA i Soleà Morente

- Dijous 15 de desembre 2016: Cintia Lund i Aries

- Divendres 16 de desembre 2016: Las Odio i Papaya

- Dissabte 17 de desembre 2016: Rosalía & Raül Refree 'Los Ángeles' i Joana Serrat