Català · Español · English · Français · 汉语


Logo AgendaConcerts.cat

Busca concertsBusca concerts per dia

Notícies · Galeries Fotogràfiques

AgendaConcerts.Cat. Concerts i festivals musicals de tot el món. Ens importa la teva privadesa i no fem servir galetes.


Llegir en Català · Leer en Español · Read in English

El Primavera Sound tampoc se celebrarà el 2021


El Primavera Sound tampoc se celebrarà el 2021

El Primavera Sound ha anunciat el seu ajornament fins al 2022. Aquesta és la segona vegada que el macrofestival barceloní ajorna la celebració del seu 20é aniversari per causes de força major com és la pandèmia global de la Covid-19 i la incertesa sobre el marc legal pels grans esdeveniments entre el 2 i el 6 de juny a Espanya.

Tot i la celebració d’un concert de prova sense distància social a la Sala Apolo de Barcelona com un assaig clínic, l’organització considera que no hi ha garanties que el Primavera Sound es pugui celebrar com les anteriors edicions en aquest marc temporal.

Altres grans festivals musicals com el Coachella als EUA o el Glastonbury a Anglaterra han anunciat el seu ajornament el 2021. No obstant això, altres festivals sí que seguiran cap endavant aquest 2021: El Byron BluesFest a Austràlia, amb un pla de control molt rigorós, o a Anglaterra -amb una de les taxes de vacunació més altes del món- el Camp Bestival (29 de juliol – 1 d’agost), Creamfields, Deer Shed Festival, Reading & Leeds Festival, Parklife, Field Day... El Bestival compta amb un cartell format per Fatboy Slim, Groove Armada, Becky Hill, Kellys, Level 42...

No obstant això, no hi ha cap garantia que els festivals anglesos realment es portin a terme l’estiu del 2021 i podria ser una estratègia per fer pressió al govern anglès perquè ofereixi un suport més gran al sector de la indústria musical.